Զամբյուղը դատարկ է

Սպագետի Բոլոնեզ
13.06.2022
Սպագետի Բոլոնեզ

Բաղադրիչներ՝

  • 2 ճ/գ ձիթապտղի յուղ
  • 400 գ տավարի միս
  • 1 սոխ, կտրատած
  • 2 պճեղ սխտոր, թակած
  • 100 գ գազար՝ քերած
  • 2 x 400 գ թակած լոլիկ
  • 400 մլ արգանակ
  • 400գ չորացրած սպագետտի
  • աղ և պղպեղ

Պատրաստման Եղանակը՝

  • Մեծ կաթսան տաքացնել միջին կրակի վրա: Ավելացնել մեկ ճաշի գդալ ձիթապտղի յուղ և տաքանալուց հետո ավելացնել տավարի միսը և մի պտղունց աղ և պղպեղ: Միջին բարձր ջերմության վրա եփեք միսը մինչև լավ կարմրի:
  • Եվս մեկ ճաշի գդալ ձեթ ավելացրեք այն ֆարշով կաթսայի մեջ և կրակը միացրեք միջին աստիճանի վրա: Ավելացնել սոխը և մի պտղունց աղ և տապակել 5-6 րոպե։ Ավելացնել սխտորը և եփել ևս 2 րոպե։ Ավելացնում ենք քերած գազարը։
  • Լոլիկը ավելացնել տապակի մեջ և լավ հարել, որպեսզի խառնվի։ Լցնել արգանակի մեջ, բերել եռման աստիճանի և այնուհետև նվազեցնել ջերմաստիճանը, որպեսզի նրբորեն եփվի 45 րոպե կամ մինչև սոուսը թանձրանա: Ավելացնել համեմունքը ըստ անհրաժեշտության։
  • Սպագետտին եփելու համար, տաքացրեք մի մեծ կաթսա ջուր և ավելացրեք մի պտղունց աղ: Եփել ըստ փաթեթավորման հրահանգների։ Սպագետտիի եփվելուց հետո, քամում ենք այն և ավելացնում բոլոնեզի սոուսով թավայի մեջ:

 

Լավ խառնել և մատուցել։

Քինոայով աղցան
13.06.2022
Քինոայով աղցան

Հեշտ և արագ քինոայով աղցանի բաղադրատոմս

Չիայով պուդինգ
13.06.2022
Չիայով պուդինգ

Պուդինգ Չիայով` Հեշտ և արագ Արժի Մարկետից

Դարչինով Հնդկաձավարով Նախաճաշ
13.06.2022
Դարչինով Հնդկաձավարով Նախաճաշ

Դարչինով Հնդկաձավարով Նախաճաշի Բաղադրատոմս Արժի Մարկետից