Զամբյուղը դատարկ է

Սպագետի Ագլիո, Օլիո և Պեպերոնցինո
06.05.2022
Սպագետի Ագլիո, Օլիո և Պեպերոնցինո

Սպագետի ագլիո, օլիո և պեպերոնցինո

Պատրաստել 20 րոպե

 

Բաղադրիչներ

  • 400 գ սպագետտի
  • 2 չիլի պղպեղ
  • 8 մեխակ սխտոր ձիթապտղի յուղ թարմ հարթ տերև մաղադանոս
  • Պարմեզան
  • աղ

Պատրաստման Եղանակը՝ 

  • Եփել մակարոնեղենը ըստ փաթեթավորման ցուցումների:
  • Չիլի պղպեղը կտրատել, հեռացնել սերմերը։
  • Ձիթապտղի յուղով տապակի մեջ տապակել կտրատած սխտորը մինչև ոսկեգույն դառնալը;
  • ավելացնել չիլի պղպեղը և 5 ճաշի գդալ մակարոնի ջուր:
  • Ավելացնել եփած մակարոնեղեն; համեմել աղով և շաղ տալ թակած մաղադանոսով:
  • Մատուցել քերած պարմեզանով։
Քինոայով աղցան
13.06.2022
Քինոայով աղցան

Հեշտ և արագ քինոայով աղցանի բաղադրատոմս

Սպագետի Բոլոնեզ
13.06.2022
Սպագետի Բոլոնեզ

Սպագետի բոլոնեզի բաղադրատոմս Արժի Մարկետից

Չիայով պուդինգ
13.06.2022
Չիայով պուդինգ

Պուդինգ Չիայով` Հեշտ և արագ Արժի Մարկետից