Բաղադրություն՝
- թթու կաղամբի բարակ թերթեր
- 1 բաժակ մանրացված սիսեռ
- 1 բաժակ ոսպ
- 1 բաժակ կարմիր լոբի
- 1 բաժակ բլղուր
- սոխ
- տոմատի մածուկ
- աղ, պղպեղ, համեմունքներ
Պատրաստման եղանակ՝
- Թթու կաղամբի թերթիկները թրջել սառը ջրում:
- Ընդեղենը թրջել, խաշել մինչև պատրաստ լինելը: Բոլոր բաղադրիչները խառնել:
- Ավելացնել տոմատի մածուկ, տապակած սոխ, համեմունքները և խառնել:
- Այդ ամենը փաթաթել թերթերի մեջ, շարել կաթսայում, լցնել տոմատի մածուկով բացած ջուր:
Մատուցել սառը վիճակում