Զամբյուղը դատարկ է

Լազանյա
23.11.2021
Լազանյա

Այսօր պատրաստում ենք իտալական խոհանոցի ամենահամեղ ուտեստը՝ լազանյան։

Պատրաստման ժամանակը՝ 50 րոպե

 

Բաղադրիչներ
1. Աղացած միս – 400 գ
2. Լոլիկ – 1 կգ
3. Պանիր – 300 գ
4. Լազանյայի շերտ – 250 գ
5. Ռեհան – 3 ճ/գ
6. Ձիթայուղ – 3 ճ/գ
7. Աղ, սև պղպեղ
8. Ալյուր – 3 ճ/գ
9. Կաթ – 800 մլ
10. Լոլիկ – 100 գ

 

Պատրաստման եղանակը

1․ Հալեցնել կարագը, ավելացնել ալյուրը, անընդհատ խառնելով, եփել 3 րոպե: Այնուհետև լցնել կաթը և եփել մինչև թանձրանալը:

2․ Աղացած միսը տապակել ձիթապտղի յուղի մեջ: Լոլիկը ավելացնել մսին, համեմել աղով և սև պղպեղով:

3․ Ջեռոցը տաքացնել 180°: Տապակի մեջ շարել եփած լազանյայի շերտերը, լցնել տապակած միսը, վրան՝ սոուսը:

4․ Ուտեստը ծածկել լազանյայի մնացած շերտերով և վրան լոլիկներ շարել: Լազանյայի վրա քերած պանիր շաղ տալ և եփել:

 

Բարի ախորժակ 

Քինոայով աղցան
13.06.2022
Քինոայով աղցան

Հեշտ և արագ քինոայով աղցանի բաղադրատոմս

Սպագետի Բոլոնեզ
13.06.2022
Սպագետի Բոլոնեզ

Սպագետի բոլոնեզի բաղադրատոմս Արժի Մարկետից

Չիայով պուդինգ
13.06.2022
Չիայով պուդինգ

Պուդինգ Չիայով` Հեշտ և արագ Արժի Մարկետից