Սպագետի ագլիո, օլիո և պեպերոնցինո
Պատրաստել 20 րոպե
Բաղադրիչներ
- 400 գ սպագետտի
- 2 չիլի պղպեղ
- 8 մեխակ սխտոր ձիթապտղի յուղ թարմ հարթ տերև մաղադանոս
- Պարմեզան
- աղ
Պատրաստման Եղանակը՝
- Եփել մակարոնեղենը ըստ փաթեթավորման ցուցումների:
- Չիլի պղպեղը կտրատել, հեռացնել սերմերը։
- Ձիթապտղի յուղով տապակի մեջ տապակել կտրատած սխտորը մինչև ոսկեգույն դառնալը;
- ավելացնել չիլի պղպեղը և 5 ճաշի գդալ մակարոնի ջուր:
- Ավելացնել եփած մակարոնեղեն; համեմել աղով և շաղ տալ թակած մաղադանոսով:
- Մատուցել քերած պարմեզանով։
17.01.2025
Վարսակի փաթիլներ
Վարսակի փաթիլները իրենց մեջ պարունակելով մի շարք վիտամիններ և սննդարար նյութեր նպաստում են օրգանիզմին մնալ առույգ ամբողջ օրվա ընթացքում։
15.01.2025
Քիոնայի օգտակար հատկությունները
Քինոան՝ բուսական սպիտակուցի, մանրաթելերի և երկաթի հրաշալի աղբյուր է, որը առողջարար սննդակարգի անբաժանելի մաս կարող է լինել: