Զամբյուղը դատարկ է

Սպագետի Ագլիո, Օլիո և Պեպերոնցինո
06.05.2022
Սպագետի Ագլիո, Օլիո և Պեպերոնցինո

Սպագետի ագլիո, օլիո և պեպերոնցինո

Պատրաստել 20 րոպե

 

Բաղադրիչներ

  • 400 գ սպագետտի
  • 2 չիլի պղպեղ
  • 8 մեխակ սխտոր ձիթապտղի յուղ թարմ հարթ տերև մաղադանոս
  • Պարմեզան
  • աղ

Պատրաստման Եղանակը՝ 

  • Եփել մակարոնեղենը ըստ փաթեթավորման ցուցումների:
  • Չիլի պղպեղը կտրատել, հեռացնել սերմերը։
  • Ձիթապտղի յուղով տապակի մեջ տապակել կտրատած սխտորը մինչև ոսկեգույն դառնալը;
  • ավելացնել չիլի պղպեղը և 5 ճաշի գդալ մակարոնի ջուր:
  • Ավելացնել եփած մակարոնեղեն; համեմել աղով և շաղ տալ թակած մաղադանոսով:
  • Մատուցել քերած պարմեզանով։
Վարսակի փաթիլներ
17.01.2025
Վարսակի փաթիլներ

Վարսակի փաթիլները իրենց մեջ պարունակելով մի շարք վիտամիններ և սննդարար նյութեր  նպաստում են օրգանիզմին մնալ առույգ ամբողջ օրվա ընթացքում։

Արևելյան փլավ դեվզիրայով
16.01.2025
Արևելյան փլավ դեվզիրայով

Դևզիրան՝ համարվում է թանկարժեք և բարձրորակ տեսակի բրինձ

Քիոնայի օգտակար հատկությունները
15.01.2025
Քիոնայի օգտակար հատկությունները

Քինոան՝ բուսական սպիտակուցի, մանրաթելերի և երկաթի հրաշալի աղբյուր է, որը առողջարար սննդակարգի անբաժանելի մաս կարող է լինել: