Զամբյուղը դատարկ է

Սպանախով և «ռիկոտայով» Vegan Cannelloni
06.05.2022
Սպանախով և «ռիկոտայով» Vegan Cannelloni

Եփել` 50 րոպե
Խոհանոց՝ իտալական, վեգան

 

Սպանախով և «ռիկոտայով» Vegan Cannelloni 
Իտալական ուտեստ, որը հեշտ է պատրաստել՝ օգտագործելով մի քանի պարզ բաղադրիչներ 

Բաղադրություն՝

  • 3 բաժակ վեգան ռիկոտա
  • սպանախ
  • 4 բաժակ մակարոնեղենի սոուս
  • 14-18 կանելոնի խողովակներ

 

Պատրաստման եղանակ՝

  • Ջեռոցը տաքացնել մինչև 350 աստիճան։
  • Յուրաքանչյուր կանելիոնի ավելացնել սպանախ և ռիկոտա
  • 2 բաժակ մակարոնեղենի սոուսը լցնել թխելու ամանի մեջ, ավելացնել լցոնած կանելիոնին և վրան լցնել մնացած սոուսը:
  • Ծածկել և թխեք 40 րոպե։ Բացեք և թխեք ևս 5-10 րոպե:

Բարի Ախորժակ

Քինոայով աղցան
13.06.2022
Քինոայով աղցան

Հեշտ և արագ քինոայով աղցանի բաղադրատոմս

Սպագետի Բոլոնեզ
13.06.2022
Սպագետի Բոլոնեզ

Սպագետի բոլոնեզի բաղադրատոմս Արժի Մարկետից

Չիայով պուդինգ
13.06.2022
Չիայով պուդինգ

Պուդինգ Չիայով` Հեշտ և արագ Արժի Մարկետից