Զամբյուղը դատարկ է

Սիսեռով չիլի
08.04.2022
Սիսեռով չիլի

Ի՞նչ պատրաստել այսօր
Սիսեռով չիլին հիանալի տարբերակ է պահքի համար

 

ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ
բրինձ 
սիսեռ

Սոուսի համար.
3 թեյի գդալ ջուր
⅓ բաժակ սոյայի սոուս
1 ճաշի գդալ բրնձի քացախ
Կես կրաքարի հյութ, գումարած ավելին ըստ ճաշակի
1 թեյի գդալ աղացած սխտոր
1 թեյի գդալ քերած կոճապղպեղ

 

Պատրաստման եղանակը 
1. Տապակել սիսեռը 25 րոպե

2. Պատրաստել սոուսը: Միջին ամանի մեջ ավելացնել ջուր, բրնձի քացախ, կրաքարի հյութ, սխտոր և կոճապղպեղ: Սոուսը եփել մինչև այն սկսի թանձրանալ։ Ավելացնել տապակած սիսեռը։ Եփել մոտ 1 րոպե ևս։

3. Եփել բրինձը մոտ 5 րոպե կամ մինչև բրինձը դարմա ոսկե դարչնագույն։ Ավելացնել բրնձի քացախը և տապակած քնջութի յուղը և խառնել

4. Սիսեռով սոուսը, բրինձը լցնում տապակի մեջ և Եփում միջին բարձր ջերմության վրա մոտ 2 րոպե։

5. Կարող եք ավելացնել կարմիր պղպեղ, կամ այլ բանջարեղեն ըստ ցանկության։

 

Վարսակի փաթիլներ
17.01.2025
Վարսակի փաթիլներ

Վարսակի փաթիլները իրենց մեջ պարունակելով մի շարք վիտամիններ և սննդարար նյութեր  նպաստում են օրգանիզմին մնալ առույգ ամբողջ օրվա ընթացքում։

Արևելյան փլավ դեվզիրայով
16.01.2025
Արևելյան փլավ դեվզիրայով

Դևզիրան՝ համարվում է թանկարժեք և բարձրորակ տեսակի բրինձ

Քիոնայի օգտակար հատկությունները
15.01.2025
Քիոնայի օգտակար հատկությունները

Քինոան՝ բուսական սպիտակուցի, մանրաթելերի և երկաթի հրաշալի աղբյուր է, որը առողջարար սննդակարգի անբաժանելի մաս կարող է լինել: