Ի՞նչ պատրաստել այսօր
Սիսեռով չիլին հիանալի տարբերակ է պահքի համար
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ
բրինձ
սիսեռ
Սոուսի համար.
3 թեյի գդալ ջուր
⅓ բաժակ սոյայի սոուս
1 ճաշի գդալ բրնձի քացախ
Կես կրաքարի հյութ, գումարած ավելին ըստ ճաշակի
1 թեյի գդալ աղացած սխտոր
1 թեյի գդալ քերած կոճապղպեղ
Պատրաստման եղանակը
1. Տապակել սիսեռը 25 րոպե
2. Պատրաստել սոուսը: Միջին ամանի մեջ ավելացնել ջուր, բրնձի քացախ, կրաքարի հյութ, սխտոր և կոճապղպեղ: Սոուսը եփել մինչև այն սկսի թանձրանալ։ Ավելացնել տապակած սիսեռը։ Եփել մոտ 1 րոպե ևս։
3. Եփել բրինձը մոտ 5 րոպե կամ մինչև բրինձը դարմա ոսկե դարչնագույն։ Ավելացնել բրնձի քացախը և տապակած քնջութի յուղը և խառնել
4. Սիսեռով սոուսը, բրինձը լցնում տապակի մեջ և Եփում միջին բարձր ջերմության վրա մոտ 2 րոպե։
5. Կարող եք ավելացնել կարմիր պղպեղ, կամ այլ բանջարեղեն ըստ ցանկության։