Թեթև սիսեռով աղցան, որի յուրաքանչյուր բաղադրիչը ոչ թե խառնվում, այլ լրացնում է մեկը մյուսին
Պատրաստել 20 րոպե
Բաղադրություն՝
250գր սիսեռ
250գր չերրի լոլիկ
1 միջին կարմիր բուլղարական պղպեղ
2 ճյուղ քյարավուզ (նեխուր)
1 կարմիր սոխ
3 ճաշի գդալ ձիթապտղի յուղ
աղ
մաղադանոս
Պատրաստման Եղանակը
1) Սիսեռը նախապես թրջել և խաշել:
2) Սոխը, մաղադանոսը, լոլիկը, պղպպեղը, նեխուրը կտրատել և ավելացնել սիսեռի վրա: Համեմել աղով և ձեթով ու լավ խառնել:
3) Ըստ ցանկության ավելացնել կիտրոնի հյութ, սխտոր։
Վարսակի փաթիլներ
Վարսակի փաթիլները իրենց մեջ պարունակելով մի շարք վիտամիններ և սննդարար նյութեր նպաստում են օրգանիզմին մնալ առույգ ամբողջ օրվա ընթացքում։
Քիոնայի օգտակար հատկությունները
Քինոան՝ բուսական սպիտակուցի, մանրաթելերի և երկաթի հրաշալի աղբյուր է, որը առողջարար սննդակարգի անբաժանելի մաս կարող է լինել: