Զամբյուղը դատարկ է

Ոլոռով ապուր
13.06.2022
Ոլոռով ապուր

Բաղադրիչներ՝

  • Ոլոռ 1 բաժակ
  • Ջուր 1.3 լիտր
  • 2 Կարտոֆիլ
  • 1 Սոխ
  • Գազար 50 գ
  • Դափնու տերև 1 հատ
  • Բուսական յուղ 1 ճաշի գդալ
  • Չոր համեմունքներ, կանաչիներ և աղ

Պատրաստման եղանակ՝

  • Ոլոռը հասցնել եռման և եփել մինչև ուռչի
  • Մաքրել և կտրատել գազարը ու սոխը։ Տապակի մեջ լցնել յուղ, համեմունքներ (քրքում, սև պղպեղ), ավելացնել մանրացած սոխ և գազար և տապակել բանջարեղենը մինչև փափկի:
  • Երբ ոլոռը գրեթե պատրաստ է, ավելացնել կտրատած կարտոֆիլը, աղը ըստ համտեսի: Եփել այնքան, որ կարտոֆիլը լավ եփվի:
  • Պատրաստման ավարտին, ոլոռով ապուրին ավելացնել գազարով սոխառածը և ցանկության դեպքում թարմ կանաչիներ:

 

Բարի ախորժակ

Քինոայով աղցան
13.06.2022
Քինոայով աղցան

Հեշտ և արագ քինոայով աղցանի բաղադրատոմս

Սպագետի Բոլոնեզ
13.06.2022
Սպագետի Բոլոնեզ

Սպագետի բոլոնեզի բաղադրատոմս Արժի Մարկետից

Չիայով պուդինգ
13.06.2022
Չիայով պուդինգ

Պուդինգ Չիայով` Հեշտ և արագ Արժի Մարկետից