Քինոան պատրաստելը հե՛շտ է։
Չե՞ք հավատում, համոզվեք ինքներդ
Եփել՝ 20 րոպե
Բաղադրություն`
1 բաժակ քինոա, ցանկացած գույնի
2 բաժակ ջուր
Աղ (մոտ ¼ թեյի գդալ աղ մեկ բաժակ չոր քինոայի համար)
Պատրաստման եղանակը.
1) Քինոան լվանալ առնվազն 30 վայրկյան
2) Լվացված քինոայի վրա լցնել ջուրը և միջին կրակի վրա եռացնել։
Եփել այնքան, մինչև քինոան կլանի ամբողջ ջուրը՝ 10-ից 20 րոպե:
3) Կաթսան անջատել և թողնել 5 րոպե հանգստանա։ Դա ժամանակ կտա ձեր քինոային բացվելու
4) Քինոան պատառաքաղով խառնել, համեմել աղով։
Բարի ախորժակ
Վարսակի փաթիլներ
Վարսակի փաթիլները իրենց մեջ պարունակելով մի շարք վիտամիններ և սննդարար նյութեր նպաստում են օրգանիզմին մնալ առույգ ամբողջ օրվա ընթացքում։
Քիոնայի օգտակար հատկությունները
Քինոան՝ բուսական սպիտակուցի, մանրաթելերի և երկաթի հրաշալի աղբյուր է, որը առողջարար սննդակարգի անբաժանելի մաս կարող է լինել: