Զամբյուղը դատարկ է

Դարչինով Հնդկաձավարով Նախաճաշ
13.06.2022
Դարչինով Հնդկաձավարով Նախաճաշ

Բաղադրիչներ`

  • 1 բաժակ հնդկաձավար
  • 1 բաժակ ջուր
  • 1 բաժակ կաթ
  • 1 թեյի գդալ դարչին
  • 1 թեյի գդալ վանիլին
  • Մրգեր և մեղր

 

Պատրաստման Եղանակ՝

  • Փոքր կաթսայի մեջ ավելացնել ողողված հնդկաձավար, մի փոքր ջուր, կաթ, դարչին և վանիլին։
  • Եռացնել, ապա իջեցնել կրակը միջին աստիճանի և ծածկել կափարիչով: Եփել 10 րոպե։
  • Անջատել կրակը և թողել ծածկված մնա 5 րոպե։
  • Ավելացնել կտրատած մրգեր, կաթ, ցանկության դեպքում մի գթալ մեղր։

Բարի Ախորժակ

Վարսակի փաթիլներ
17.01.2025
Վարսակի փաթիլներ

Վարսակի փաթիլները իրենց մեջ պարունակելով մի շարք վիտամիններ և սննդարար նյութեր  նպաստում են օրգանիզմին մնալ առույգ ամբողջ օրվա ընթացքում։

Արևելյան փլավ դեվզիրայով
16.01.2025
Արևելյան փլավ դեվզիրայով

Դևզիրան՝ համարվում է թանկարժեք և բարձրորակ տեսակի բրինձ

Քիոնայի օգտակար հատկությունները
15.01.2025
Քիոնայի օգտակար հատկությունները

Քինոան՝ բուսական սպիտակուցի, մանրաթելերի և երկաթի հրաշալի աղբյուր է, որը առողջարար սննդակարգի անբաժանելի մաս կարող է լինել: