Զամբյուղը դատարկ է

Բրինձ Հավով և Բանջարեղենով
13.06.2022
Բրինձ Հավով և Բանջարեղենով

Բաղադրություն`

  • 500 գ հավ
  • ¼ սոխ
  • 1 լոլիկ
  • ձիթապտղի յուղ՝ 20 գ
  • 3 բաժակ բրինձ
  • 2 գազար
  • կանար պղպեղ

 

Պատրաստման եղանակ՝

  • Հավը խաշել կաթսայի մեջ։
  • Նախապես եփել բրինձը։
  • Յուղը լցնել տապակի մեջ, ավելացնել սոխը և տապակել:
  • Մաքրել և կտրատել լոլիկը և գազարը։ Ավելացնել լոլիկը տապակին։
  • Տապակի մեջ ավելացնել ձեթ, կանաչ պղպեղը, գազարը, և հավի մի քանի կտոր: Թողել մի քանի րոպե եփվելու:
  • Այնուհետև ավելացնում ենք եփված բրինձը, մի փոքր զաֆրան և թողնում մի քանի րոպե եփվի:

Բարի Ախորժակ

Վարսակի փաթիլներ
17.01.2025
Վարսակի փաթիլներ

Վարսակի փաթիլները իրենց մեջ պարունակելով մի շարք վիտամիններ և սննդարար նյութեր  նպաստում են օրգանիզմին մնալ առույգ ամբողջ օրվա ընթացքում։

Արևելյան փլավ դեվզիրայով
16.01.2025
Արևելյան փլավ դեվզիրայով

Դևզիրան՝ համարվում է թանկարժեք և բարձրորակ տեսակի բրինձ

Քիոնայի օգտակար հատկությունները
15.01.2025
Քիոնայի օգտակար հատկությունները

Քինոան՝ բուսական սպիտակուցի, մանրաթելերի և երկաթի հրաշալի աղբյուր է, որը առողջարար սննդակարգի անբաժանելի մաս կարող է լինել: